jueves, 2 de febrero de 2012

Reflexions hivernals

2 de febrer. Fa fred, molt de fred. Avui és un dia de reflexió per jo. Pens amb jo, amb sa societat, cerc un futur i no me'l puc imaginar gaire alentador. Veritablement nosaltres no som els culpables de la mala gestió del col·lectiu polític, però mentre no ens queixem ells seguiran prioritzant amb les seves bajenades. Crec que ha arribat un punt que després diverses accions ha d'arribar una reacció per part nostre i dir entre tots: PROU, clar i contundent.

En moments on les coses no van bé, s'ha de mirar i remirar en què cal gastar els diners públics, i prioritzar des d'una co-observació perquè el resultat sigui el més proper a la realitat.
Necessitam gent que pugui observar, escoltar i documentar amb una certa objectivitat. Ara s'ha d'invertir en necessitats bàsiques i des del meu punt de vista passaria per: EDUCACIÓ.

L'educació és l'eina del futur, però no una educació basada en la productivitat, sinó basada en una sèrie de valors, centrada en l'aprenentatge cooperatiu, en la innovació, en la creativitat, en la reflexió. És l'hora d'un bon aprenentatge, d'una educació inclusiva en què tots puguem arribar al màxim de les nostres potencialitats. Si ens preparem per el futur, podem viure'l amb una sèrie de garanties bàsiques, sinó, sempre anirem a remolc. Què volem?

Sens dubte els polítics d'avui en dia no cerquen això. Cerquen fer coses que es vegin, que tinguin renom, coses que ens recordin que són aquí.
Estic tractant de cercar polítics que mirin en benefici del poble. Seguiré cercant ...

No dic que sigui fàcil, però no es poden fer les coses dient: "no hi queda altre remei", sempre hi ha remeis, si es vol. Potser la comoditat és fer les coses perquè no hi ha altre remei...

Aquí vos deixo una entrevista interessant de José Luís Sampedro
http://www.youtube.com/watch?v=YXQB5t2DJf0

No hay comentarios:

Publicar un comentario